[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ background_color=”rgba(12,113,195,0.39)”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.10″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″]

Vorige week woensdag was er een grandioos event rondom de verkiezing van de Biltse Ondernemer van het Jaar 2019!

Voor ons BCB-lid Raymond de Vries was het die avond helemaal een feest, want hij werd de winnaar in de categorie ‘starter’. Raymond met zijn onderneming Rocketstyle mag zich dan ook twee jaar lang de Biltse Ondernemer van het Jaar noemen in de categorie ‘starter’.

We zijn er trots op dat een BCB-lid in één van de categorieën heeft gewonnen! 

Goed gedaan, Raymond!

We feliciteren natuurlijk ook de Stichtse Loodgieters; Nick Engel en Ron van Leusden.

Weliswaar wonnen zij niet in hun categorie, maar waren wel mooi één van de drie genomineerden. Ook dat is een felicitatie waard! Het was een mooi event, waar niet alleen de prijzen werden uitgereikt, maar waar ook volop de gelegenheid was om te netwerken.

Heeft u ook tijdens dat netwerken nieuwe ondernemers ontmoet, die mogelijk lid willen worden van de BCB, laat dat dan weten aan het bestuur, zodat we deze potentiële leden kunnen uitnodigen voor één van de BCB-bijeenkomsten in het nieuwe jaar.

Link foto’s

Voor veel ondernemers is de maand december een drukke maand.

Het bestuur wenst u dan ook een goede maand toe, waarbij hopelijk – ondanks het drukke werk – ook volop gelegenheid is om met familie en vrienden van de feestdagen te genieten.

Agenda:

–          8 januari 2020 => Nieuwjaarsbijeenkomst/feest. Een officiële uitnodiging volgt nog, maar noteer dit alvast in uw agenda

–          29 januari 2020 om 17:00 uur => eerste reguliere BCB-bijeenkomst in het nieuwe jaar

Alvast fijne feestdagen toegewenst en graag tot 8 januari 2020.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]