[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ background_color=”rgba(12,113,195,0.39)”][et_pb_row _builder_version=”4.0.10″ width=”93.3%”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.10″][et_pb_text _builder_version=”4.0.10″]

Beste leden van de BCB, beste mede-ondernemers,

Nieuwjaarsbijeenkomst 8 januari 2020
We hebben op woensdag 8 januari in Hotel De Biltsche Hoek een goed bezochte, leuke, gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Een mooi begin van een nieuw jaar! Er waren veel leden met hun partners aanwezig. Het was een gezellige ontmoeting, net als op een ‘echte’ kermis.

Alles (diner, drank en entertainment) was zeer goed verzorgd door het team van Van der Valk. Niet alleen dank aan het team van Van der Valk, maar ook aan onze eigen organisatie-commissie. De leden die niet aanwezig waren, hebben absoluut iets gemist. Hen wens ik bij deze overigens nog een goed, inspirerend, maar vooral gezond 2020 toe!

Overleg met de wethouder
Eenmaal per kwartaal/halfjaar hebben twee leden van het bestuur overleg met de wethouder, mevrouw Madeleine Bakker. Het eerstkomende overleg staat gepland voor komende donderdag 23 januari. Tijdens dit overleg zullen ondernemerskwesties die bij ons (als Biltse ondernemers) spelen worden besproken met de wethouder en zal op haar beurt gemeentelijke kwesties die voor ondernemers van belang zijn met ons besproken worden.

Als je input hebt (belangrijke algemene ondernemersvragen die voorgelegd zouden moeten worden aan de gemeente) geef dit dan tijdig door aan Frans van Beek of Michiel van de Pol, zodat zij dat kunnen meenemen in het overleg met de wethouder.

Agterberg
Heeft u laatst in het magazine OnderNamen Utrecht (editie Winter 2019) het leuke redactionele artikeltje gelezen over Agterberg en de KNVB?
Al 20 jaar lang verzorgt Agterberg uit De Bilt, én lid van de BCB, voor de KNVB de sport-/voetbalterreinen op de KNVB-campus in Zeist. Wederom heeft de KNVB het vertrouwen in Agterberg uitgesproken, zodat Agterberg dit ook de komende jaren weer mag verzorgen.

Mooi om te lezen dat een Bilts bedrijf zo’n landelijke bekendheid heeft!

Activiteiten/bijeenkomsten
Voor de bijeenkomst op 29 januari zijn we uitgenodigd door CS Bilthoven, gevestigd aan het Emmaplein 20 in Bilthoven (tegenover het station), is dé plek voor een lunch, een kop koffie of voor gewoon brood van het Vlaamsch Broodhuys.

Ook nieuwsgierig naar deze lunchroom/winkel. Meld je snel aan via de app en kom op 29 januari naar deze BCB-bijeenkomst. Ook dit jaar zullen wij op onze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar, ook de maatschappelijke organisaties uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Denk aan Samen voor De Bilt, Voedselbank De Bilt, Helen Dowling Instituut, De Boogh, Reinaerde en MENS De Bilt.

Verdere planning:
– 26 februari: bijeenkomst bij Bubbles & More, de Kwinkelier 2 in Bilthoven
– 29 april: Algemene Ledenvergadering
– 27 mei: Regionale ondernemersbijeenkomst in Wijk bij Duurstede. Zeer de moeite waard. Nadere informatie volgt!
– 17 juni: Business Golf dag, verzorgd door de ondernemersvereniging uit Bunnik

Een vriendelijke ondernemers-groet,

Frans van Beek
Voorzitter BCB

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]